סיפורו של הכנאפה הבלקני
כנאפה זה קונצנזוס, זה קינוח מעולה שתמיד מעלה זיכרון של טיול, של נופים ותרבויות.לעוסקים בתיירות יש נטייה לחיפוש מתמיד אחר ריגושים, וכך בבניית פעילות ללקוחה אהובה חיפשנו פעילות חדשה שעדיין לא נעשתה, אז עלה הרעיון לסדנת הכנאפה הראשונה - פיילוט מתוק במיוחד. אנו מזמינים אתכם לחוות פעילות מדהימה ולגלות את סוד הקינוח הכי טעים שיש. היישר מהמטבח הבלקני, דרך טורכיה והשווקים התוססים , מתכון שהגיע לפני מאות בשנים.
איך מתחילים?
ראשית צריך ללמוד איך עושים כנאפה מהמומחים!
התייצבנו אצל חברים, בעלי קונדיטוריה של מתוקים שלימדו אותנו צעד צעד את רזי הכנת הכנאפה. גילינו שהסוד טמון במינון המרכיבים, בין כמות הגבינה לעומת שערות הקדאיף. גילינו ששליטה בכמות מי הסוכר נותנת מענה לאלו שאוהבים מתיקות מעודנת לעומת אלו שאוהבים להתפרע, להם הוספנו רטבים כמו ריבת חלב, קוקוס קלוי, סילאן וסירופ שוקולד.
סדנאות כנאפה לארגונים - כתבה בישראל היום
מרכיבים איכותיים וכשרים
שערות קדאיף מנצרת אלו חוטי הבלילה הדקיקים ניגרים ונאספים ביד מיומנת ונגללים לאלומות של שערות קדאיף, צרור מפותל ומקסים.
גבינת הברינזה בעלת המרקם המיוחד נמסה בחום ומתמזגת באופן מושלם עם מתיקות מי הסוכר.
את הפיסטוקים הירוקים אנו טוחנים בעצמנו לקראת כל סדנה, כך הקבוצה מקבלת תוספת שהיא טרייה בצבע ירוק עז המוסיף טעם וצבע לכנאפה הזהוב, המושלם.
הצלחה
סדנת בישול מהנה ומתוקה. קולעת לקהל מכל הסוגים. פשטות המתכון ותוצאותיו המתוקות כובשות את כולם. זו סדנה שמגבשת את כל המגזרים והמגדרים, כולם נהנים מהתחקות אחר הקינוח הכי טעים בעולם.
השף כנאפייר שלנו
הצוות המופלא הוכשר באהבה בניצוחו המופלא של ולדי, הוא ולא אחר הכנאפייר מהבלקן כך אנו מכנים אותו. האיש והסינר שיצחיק ויפנק אתכם עד בלי די 😊
מוזמנים להזמין סדנה – קבוצה , צוות, אירוע פרטי, יום הולדת או כל תירוץ אחר